About

 “DSC_0376.jpgAlles wat ik doe en overal waar ik ga kijk ik door de zoeker van mijn camera. Ik leef voor het vastleggen van momenten die mij raken.”

Ik ben geboren in het jaar ’88 en sinds ik me kan herinneren raak ik enorm gepassioneerd als het gaat om het maken van beelden en verhalen. Of dat nou met de oude video camera van m’n vader was, een wegwerp camera of zelfs de action man pop met geïntegreerde camera, ik gebruikte ze allemaal om verhalen mee te maken. Dat ik al mijn leven lang beeldend denk en probeer dit ook op beeld te krijgen maakt dat het fotograferen voor mij als een tweede natuur is.

Reizen is naast fotograferen net zo natuurlijk. Dat is waarom ik vaak op pad ben om mooie foto’s te maken. Ik verken voor mij nieuwe landen en gebieden en maak daar avontuurlijke foto’s. Inmiddels heb ik dit gedaan in landen als China, Brazilie en door heel europa. Ik heb samen gewerkt met diverse bands en met merken als Fatboy, Ortlieb en ARKK Kopenhagen. Wil jij ook dat ik namens jou of je bedrijf af reis naar nieuwe bestemmingen? Mail dan naar contact@stephandehaas.com.

– Stephan de Haas